WORKSHOPS

Interesse in een verrassende, boeiende en leuke workshop avond voor uw leden?


Dan is een info/workshop avond ‘TENEN LEZEN’ zeker een aanrader!

 

TENENLEZEN is een lichaamstaal en staat voor een analyse van de persoon zijn of haar karakter, gedrag en persoonlijkheid.


Een tenenlezer is geen helderziende en doet ook geen toekomstvoorspelling maar via de tenenanalyse sporen we de sterke en minder sterke karaktereigenschappen op om te weten waar het schoentje eventueel wringt. Zodoende worden personen zich bewust hoe ze verder evenwichtig door het leven kunnen gaan.

 

Op een info/workshop ‘tenenlees avond’ nemen we al uw leden mee doorheen het boeiende tenenalfabet via een leuke en overzichtelijke PowerPoint. Daarna doen we gezamelijk leuke en leerrijke spelletjes met onze tenen.  Zo wordt heel duidelijk wat er allemaal uit de tenen te lezen valt.


 

Sinds jaren ben ik al bij heel wat verenigingen langs geweest met nadien niks anders dan lovende & enthousiaste reacties!

 


 

Verdere vragen of graag meer info? Altijd welkom! Gelieve dan te e-mailen naar tenenlezen@gmail.com


 

Vriendelijke tenengroet,


Chris Smet-Janssens FuDaRe Voorzitter/Master Docente tenenlezen Vlaanderen

09/385 51 15 - 0478/67 33 89 - tenenlezen@gmail.com

 


Terug naar HOME

Referenties bezochte verenigingen:


MARKANT / OCMW / KVLV / FEMMA / KWB / ABVS / OKRA / VZW allerlei / SOCIALE INSTELLINGEN

ROTARY CLUB / LIONS CLUB / SOROPTIMISTEN / BPW / 

ENKELE REACTIES:


Beste Chris, bedankt! We hebben gisteren een fantastische avond beleefd, ons Femma dames waren enthousiast ! Je hebt ons heel wat weetjes bijgebracht en met je aanstekelijk optimisme steeds een lach op ons gezicht getoverd. Vanaf nu bekijken we ons voetjes totaal anders, en ook die van anderen. Ik wist niet dat tenen zoveel konden vertellen het was een super boeiende avond waar we nog lang gaan over praten, ja de afwezigen hadden ongelijk ! Vriendelijke groeten in naam van gans de Femma groep"