DOCENTEN

CHRIS SMET - FUDARE VOORZITTER - MASTER DOCENTE TENEN LEZEN Hallo, ik ben Chris Smet-Janssens geboren op 13 januari 1960 en woon in Kruishoutem  (tussen Gent & Oudenaarde) België.


Eind 2002 was ik via internet op zoek naar allerlei boeken die handelden over voeten. Als aromatherapeut die dagdagelijks massages geeft en bijgevolg ook heel wat voeten zie, wou ik alles leren over deze twee draag- & steunpilaren van ons lichaam.

 

‘Toevallig’ (zie ik als: ‘het valt je toe’) merkte ik de titel "Tenenlezen Voeten zijn spiegels" op, tussen het immense boekenaanbod. Mijn interesse was meteen gewekt en prompt bestelde ik dit boek. In diezelfde week zag ik eveneens ‘toevallig’ een kleine T.V. promotie over tenenlezen en, kan het nog meer toeval zijn dat ik eveneens in diezelfde week een artikel onder de neus geduwd kreeg van een klant over……inderdaad. tenenlezen!

De kosmos hielp daadwerkelijk een handje mee, want binnen de kortste keren kon ik de nodige cursussen volgen om zelf een Erkend FuDaRe Docente tenenlezen te worden! En dit bij niemand minder dan de grondleggers van het tenenlezen zelf, namelijk Imre & Margriet Somogyi! Doceren is een van mijn grote passies en al snel maakten de Kleuren- & Stijlcursussen die ik gaf, plaats voor de FuDaRe Cursussen Elementair tenenlezen & Erkend Tenenlezen. Dit tot op de dag vandaag met veel succes! Een succes dat ik mede te danken heb aan de voortdurende ondersteuning en motivatie van zowel Imre als Margriet. Ook al is onze geliefde Imre in mei 2015 van ons heen gegaan,  toch voel ik mij nog vaak omringd door hem.


Naast de cursussen geef ik ook op regelmatige basis ‘verdiepingsdagen' tenenlezen voor de opgeleide tenenlezers die zich verder willen verdiepen of alles eens wensen op te frissen. Uiteraard kan u ook voor een privé sessie tenenlezen bij mij terecht. Verder geef ik ook doorheen het ganse jaar door workshops/voordrachten  - op aanvraag - voor groepen en verenigingen allerlei.

(klik hier voor meer info)


Samen met mijn collega docentes + het voltallige team tenenlezers, blijven wij het Belgische FuDaRe tenenleesvaandel hoog dragen en ons doel is om deze boeiende FuDaRe tenenleeswereld te introduceren bij iedereen die op zoek is naar zichzelf en een beter, bewuster evenwicht in zijn leven wenst te creëren!


Hartelijke tegengroet en hopelijk mogen onze teentjes elkaar eens kruisen in de toekomst!


Tenenknuffel,


Nazarethsesteenweg 86 - 9770 Kruishoutem

Tel: 09/385 51 15 - GSM: 0478 673 389 - tenenlezen@gmail.com - contact


FRIEDA WUYTS - FUDARE DOCENTE TENEN LEZEN

Ik ben Frieda Wuyts, geboren in 1952  te Schilde.


Ik ben gescheiden in 1983 , heb een dochter en zoon. Door de scheiding moest ik mijn zaak opgeven, en was ik op zoek naar iets nieuws, ben voor pedicure gaan studeren, daarna podologie. Doordat ik met voeten bezig was, hoorde ik geregeld iets over voetreflexologie. Ik ben het zelf eerst gaan ondervinden, en het resultaat was zo verbluffend,dat ik de cursus ben gaan volgen. Daar kwam ik de naam Imre SOMOGYI tegen, en iets over tenen lezen, tja dat was toch wel iets raars, en heb dit nog 2 jaar laten laten rusten. Ik had mij ondertussen ook al gespecialiseerd tot schoonheidsspecialiste.


In 2000 was ik op zoek naar een goed pand, waar ik een instituut kon beginnen, doordat ik dan veel op internet was, kwam ik ook tenen lezen weer tegen. Dit was zeker geen toeval. Imre & Margriet gaven op dat moment een cursus  in Nederland, dus ik gebeld en de cursus daarboven in Nederland gaan volgen. Na verschillende cursussen ben  ik docente geworden. Ondertussen reeds honderden paar voeten en babyvoetjes gelezen.


Het gevolg is dat ik op dit moment enorm veel afleveringen op TV heb, waar ik blind (enkel de voeten te zien krijg) de tenen lees van bekende Vlamingen, en ook regelmatig in de Story en andere tijdschriften het TENEN LEZEN bekend maak zodat mensen er mee vertrouwd worden. Het is enorm boeiend, te weten wat je in je eigen tenen ziet veranderen. Op deze site fotoalbum kun je zelf zien wie er al allemaal van bekende BVs hier waren. Ik ben Imre enorm dankbaar dat hij dit in de wereld heeft gestuurd, zodat mensen, koppels , kinderen, partners  zich beter kunnen leren kennen en met elkaar omgaan. Momenteel geef ikzelf geen cursussen. Neem best contact op met Chris Smet – 0476 603 602


Albatrosdreef 29 - 2960 Brecht - GSM: 0495 - 124055 - 

E-mail: frieda.wuyts@telenet.be  Website: www.instituut-prana.be